Camping Rheeze

Wie een gezin heeft en wil kamperen in eigen land moet zeker eens denken aan familiecamping De Belten in Rheeze. Rheeze is een Middeleeuws dorpje met een grote archeologische waarde en nog een authentieke brink, omgeven door boerderijen.

Camping Rheeze

Wie een gezin heeft en wil kamperen in eigen land moet zeker eens denken aan camping De Belten in Rheeze. Rheeze is een Middeleeuws dorpje met een grote archeologische waarde en nog een authentieke brink, omgeven door boerderijen. Het dorpje ligt in het prachtige groene Overijsselse Vechtdal, waar u op het riviertje de Vecht mooie kanotochtjes kunt maken. Vlakbij de camping in Rheeze ligt de Oldemeyer. Een geliefde recreatieplas met een eilandje en een heerlijk strand. De omgeving van de camping in Rheeze is de bosrijke gemeente Hardenberg. Vanuit de camping in Rheeze kunt u er urenlange wandeltochten en fietstochten maken. Of gezellige plaatsjes als Dalfsen en Ommen in de buurt bezoeken. En als u dan terugkomt op camping De Belten in Rheeze, dan wacht u alles om met het hele gezin een fantastische vakantie te vieren. Want van alle campings in Rheeze is camping De Belten in Rheeze een van de meest complete gezinscampings

Camping met subtropisch zwembad én verwarmd buitenbad

In de zomer is een zwembad op een familiecamping een absolute must. Daarom biedt camping De Belten in Rheeze zowel binnen als buiten volop zwemgelegenheid. Voor de kinderen is er de subtropische Aqua jungle. In dit overdekte zwembad kunnen zij zich veilig vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Ook is er voor de kleinsten een klein, verwarmd zwembad buiten. Het grote verwarmde zwembad buiten is er voor iedereen die baantjes wil trekken, zich relaxed wil laten meedrijven met de stroming of lekker wil ontspannen op de bubbelbank.

Alles voor een geslaagde vakantie op de camping in Hardenberg

Een zwembad is één ding. Maar een vakantie is pas écht geslaagd als alles wat je maar kunt wensen aanwezig is. En met camping Overijssel komt een heel eind! Voor wie rust zoekt is er de bosrijke omgeving en een enorme visvijver. Wie actie wil kan fietsen en skelters huren, voetballen en tennissen op de sportvelden, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballengooien in de overdekte ballenbak en nog veel en veel meer. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! Op ruime plekken, dichtbij het sanitair, kunt u op camping De Belten in Rheeze volledig ingerichte luxe safaritententen en vacansoleil tenten. huren En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, kindercamping De Belten in Rheeze biedt alles om van uw vakantie een succes te maken.