Kindercamping Overijssel

Camping Rheeze

Kindercamping in Overijssel

Wie kinderen heeft en in eigen land met vakantie wil , denkt al snel aan een kindercamping. Maar waarom kindercamping De Belten in Overijssel? Redenen te over! De provincie Overijssel biedt tig mogelijkheden voor dagjes uit met de kinderen. Denk aan attractiepark Slagharen. Een attractiepark, helemaal in wild west style. Of avonturenpark Hellendoorn, met gierende achtbanen, wild waterbanen en zeeleeuwen shows. Met kleinere kinderen zijn ‘Kids city’ en ‘Land van Jan Klaassen ‘ aanraders. Daarbij komt dat kindercamping De Belten in Overijssel helemaal is ingericht op kinderen van alle leeftijden. Er is een overdekt avonturen-zwembad waar kinderen urenlang kunnen plonzen, spetteren en zich vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Speciaal voor de kleintjes zijn er op kindercamping De Belten in Overijssel overal speeltuintjes. Er is een overdekte ballenbak. Ze kunnen skelters huren. En er staat een professioneel animatieteam klaar met allerlei leuke activiteiten waar ze wel of niet aan mee kunnen doen. Kindercamping De Belten in is een van de betere kindercampings in Overijssel.

Kindercamping De Belten in Overijssel is ook leuk voor de oudere jeugd

Voor de wat oudere jeugd en de volwassenen is er een groot verwarmd buitenbad. Om baantjes te trekken of te relaxn op de bubbelbank. Er is voor hen ook animatie. Speciaal voor de jeugd zijn er veel avondactiviteiten, gericht op ontmoetingen met leeftijdsgenoten. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van een air-trampoline, tennisbanen, voetbalvelden, tafeltennistafels en voor de liefhebbers van sportvissen is er een enorme visvijver. Wie lekker wil wandelen of fietstochten wil maken komt ook helemaal aan zijn trekken. Kindercamping De Belten verhuurt fietsen en ligt in de bosrijke omgeving van Hardenberg waar je urenlang kunt lopen en fietsen. Wie daar niet genoeg aan heeft, moet ook eens kijken naar alles wat Overijssel nog meer te bieden heeft. Er zijn tal van gezellige plaatsjes als Dalfsen, Ommen, Hardenberg, waar u kunt shoppen of genieten op terrasjes. Cultuurliefhebbers vinden in het Vechtdal tientallen ateliers en galeries. Sportievelingen kunnen kanoën op de Vecht.

Kindercamping in Overijssel voorzien van alle gemakken

Kamperen betekent niet dat u primitief moet gaan doen of de luxe op moet geven. Integendeel, u kunt met het hele gezin voor de volle 100% van uw vakantie genieten, zonder de camping te hoeven verlaten. Comfortabel sanitair, een wasserette, supermarkt, alles wat u ook thuis gewend bent is aanwezig. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! Op ruime plekken, dichtbij het sanitair, kunt u op kindercamping De Belten volledig ingerichte luxe De Waard tenten, vacansoleil tenten of stacaravans huren. En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, kindercamping Hardenberg De Belten biedt alles om van uw vakantie een succes te maken.