Camping

Voor wie houdt van de natuur, het buitenleven en kamperen,
is Familiecamping De Belten één van de betere campings in Overijssel.

Camping in bosrijke omgeving van Hardenberg

Voor wie houdt van de natuur, het buitenleven en kamperen, is camping De Belten één van de betere campings in Overijssel. De Belten ligt in de bosrijke omgeving van Hardenberg en is een echte familiecamping. Om het iedereen binnen het gezin naar de zin te maken, beschikt de camping over voldoende horeca en een zeer groot aantal faciliteiten. Aan de kleine kinderen is gedacht, aan de wensen van de jeugd en aan de behoeftes van ouderen. En natuurlijk is het op een gezinscamping ook mogelijk om vakantie te vieren mét de hond. De trouwe viervoeter is bij camping De Belten altijd van harte welkom.

Camping met subtropisch zwembad én verwarmd buitenbad

In de zomer is een zwembad op een familiecamping een absolute must. Daarom biedt camping De Belten zowel binnen als buiten volop zwemgelegenheid. Voor de kinderen is er de subtropische Aqua jungle. In dit overdekte zwembad kunnen zij zich veilig vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Ook is er voor de kleinsten een klein, verwarmd zwembad buiten. Het grote verwarmde zwembad buiten is er voor iedereen die baantjes wil trekken, zich relaxed wil laten meedrijven met de stroming of lekker wil ontspannen op de bubbelbank.

Alles voor een geslaagde vakantie op de camping in Hardenberg

Een zwembad is één ding. Maar een vakantie is pas écht geslaagd als alles wat je maar kunt wensen aanwezig is. En camping Hardenberg De Belten komt een heel eind! Voor wie rust zoekt is er de bosrijke omgeving en een enorme visvijver. Wie actie wil kan fietsen en skelters huren, voetballen op de sportvelden, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballengooien in de overdekte ballenbak en nog veel en veel meer. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! Op ruime plekken, dichtbij het sanitair, kunt u op camping De Belten volledig ingerichte luxe safaritententen en vacansoleil tenten huren. En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, kindercamping De Belten biedt alles om van uw vakantie een succes te maken.