Familiecamping De Belten
Camping met hond Overijssel

Camping in Overijssel met hond

  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Ruime kampeerplaatsen met veel privacy
  • Ligging in het bosrijke Rheeze

Geniet samen met je hond van het campingleven 

Stel: je wilt dit jaar vakantie vieren in Overijssel, maar je hebt ook een hond thuis. Dan kun je ervoor kiezen om je hond tijdelijk door iemand op te laten vangen of hem gewoon mee te nemen naar je vakantiebestemming. Want zeg nu zelf: jouw hond is toch ook onderdeel van het gezin? En waar kun je nu beter op vakantie gaan met het hele gezin dan op een gezinscamping? Die huisdiervriendelijke gezinscamping vind je bij De Belten! Ontspannen, plezier maken en vooral genieten. Heb jij je vakantie naar Rheeze al geboekt? 

Bekijk de mogelijkheden
 
 

Een vakantie vol ontspanning en beleving... 

Die vind je bij familiecamping De Belten. Onze visie is heel duidelijk: wij doen er alles aan om jou en je gezin een heerlijke vakantie te bezorgen. Gezelligheid, een ongedwongen sfeer en een warm en welkom gevoel: daar doen we iedere dag ons best voor. Dankzij de prachtige bosrijke omgeving en het ruime aanbod aan faciliteiten beleef je op onze camping in Overijssel een fantastische tijd met je hond. 

Onze camping is gelegen in een rustige omgeving aan de bosrand. Maak samen met je hond een wandeling langs Zandverstuiving De Rheezerbelten of door het bos en wie weet ontmoet je hond een nieuw hondenvriendje. Of breng samen een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo en spot verschillende wilde dieren. Kortom; genoeg activiteiten in de omgeving van onze camping met jouw hond in Overijssel!

 

Onze faciliteiten:

  • Spectaculaire klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Gezellige horecagelegenheden
  • Chillroom
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Speelstrand
 
 
 

Waar verblijven jullie?

Tijdens jullie vakantie op onze camping in Overijssel met de hond kunnen jullie verblijven op een ruime kampeerplaats. Deze huisdiervriendelijke plekken bevinden zich vlakbij de bosrand, waar je lekker kunt wandelen met de hond. Je beschikt daarnaast over 16 ampère stroomaansluiting, een watertappunt op het veld, gratis wifi en een parkeerplek voor de auto. Je kampeerplek is tussen de 100 en 120 m² en beschikt dus over een ruime kampeerplaats met voldoende privacy. Graag tot ziens op onze camping met je hond in Overijssel! 

 
Boek jouw huisdiervriendelijke kampeerplaats
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Wat gasten ons vroegen

‚ú¶ Op welke camping in Overijssel ben ik welkom met mijn hond?

Familiecamping De Belten is een camping gelegen in het Overijsselse Rheeze waar je van harte welkom ben met je hond. Geniet samen van een heerlijke vakantie in een bosrijke omgeving en maak de mooiste wandelingen. Wanneer mogen we jullie verwelkomen op ons vakantiepark nabij Hardenberg?

‚ú¶ Kan ik ook last minute een vakantie met mijn hond in Overijssel boeken?

Zeker! Het kan soms best fijn zijn om er even lekker last minute tussenuit te gaan. Daarom kun je bij ons ook op het laatste moment besluiten om op vakantie te gaan met je hond. Wij hebben drie kampeervelden waar je huisdier mee mag. Je hond dient hier wel kort aangelijnd te blijven. Tevens mag je je hond meenemen naar het (buiten)terras van de Brasserie. Hier vind je diverse drinkbakken.