HomeCamping met zwembadCamping met buitenzwembad
Camping met buitenzwembad 2018-07-26T09:19:31+00:00

Camping met buitenzwembad

,

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1.38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de relaxte ligstoelen rondom het bad.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0.20 cm diep. Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden door middel van de Sepkey.

Een dagje zwemmen?

Wil je een middag of dag komen zwemmen, maar ben je geen campinggast? Geen probleem, jullie zijn altijd welkom! Om de veiligheid van de campinggasten en van jullie te waarborgen tijdens het hoogseizoen in en rondom de zwembaden én om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om eerst te bellen met 0523262264 voordat je wilt komen zwemmen. Bedankt voor uw begrip!

Kinderen tot en met twee jaar betalen 2,50 euro. Voor bezoekers vanaf 3 jaar is de entree 5 euro.

Verjaardagsfeestje?

Wil je een super cool verjaardagsfeestje vieren? Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar familiecamping De Belten! Het party-time arrangement bestaat uit taart met ranja, zwemmen in het binnen- en buitenbad, spelen in de speeltuin, patat met snack en een ijsje na. De kosten zijn € 12,95 per kind. Verjaardagsfeestjes kunnen van april tot en met september worden gereserveerd via info@debelten.nl of tel. 0523-262 264.