HomeCamping met zwembadCamping met binnenzwembad
Camping met binnenzwembad 2017-05-10T05:31:55+00:00

Camping met binnenzwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen. Ook binnen kun je alle dagen heerlijk zwemmen!

Ontdek de avontuurlijke waterspeeltuin! Hier kunnen de kinderen uren glijden, klauteren en plonsen. Het overdekte bad is overzichtelijk en slechts dertig centimeter diep.

Bommetje! Dat kan met je vakantievrienden in het tweede overdekte bad. Dit zwembad is 1,38 meter diep en is de ideale plek voor een duik op wat frissere vakantiedagen.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden door middel van de Sepkey.

Een dagje zwemmen?

Wil je een middag of dag komen zwemmen, maar ben je geen campinggast? Geen probleem, jullie zijn altijd welkom! De binnenwaterspeeltuin is vanaf maart weer geopend. Kinderen tot en met twee jaar betalen 2,50 euro. Voor bezoekers vanaf 3 jaar is de entree 5 euro.

Verjaardagsfeestje?

Wil je een super cool verjaardagsfeestje vieren? Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar familiecamping De Belten! Het party-time arrangement bestaat uit taart met ranja, zwemmen in het binnen- en buitenbad, spelen in de speeltuin, patat met snack en een ijsje na. De kosten zijn € 12,95 per kind. Verjaardagsfeestjes kunnen van april tot en met september worden gereserveerd via info@debelten.nl of tel. 0523-262 264.