• Verwarmd binnen én buitenzwembad
  • Ruim aanbod van kampeerplekken en accommodaties
  • Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen

Genieten op een camping met binnen en buitenzwembad

Op vakantie in het prachtige, rustige Rheeze bij Hardenberg op een camping met binnen- en buitenzwembad? Bij familiecamping De Belten! Wij bieden jou een onvergetelijke vakantie met eindeloos veel waterpret voor jong en oud. Met een binnen- én buitenzwembad kan er ook tijdens regenachtige dagen worden gezwommen. Voor de kinderen is er de subtropische aqua jungle, hier kunnen zij zich veilig vermaken met rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en veel meer! En de ruime kampeerplekken (ook huisdiervriendelijk), luxe chalets of de tiny beachhouses bieden de perfecte uitvalsbasis op onze camping met binnenzwembad, na een heerlijke duik te hebben genomen.

Bekijk ons ruime aanbod
 

Jouw verblijf op onze camping met buitenzwembad in Nederland

Op familiecamping De Belten is er een ruim aanbod aan kampeerplaatsen. Bij ons heb je de keuze uit ruime kampeerplekken, waar op sommige velden ook jouw trouwe viervoeter is toegestaan. De kampeerplekken bevinden zich op gezellige veldjes met een speeltoestel op elk veld. Er is zelf gratis wifi aanwezig! Ideaal is de ligging van de veldjes, deze is namelijk vlakbij de faciliteiten die familiecamping de Belten jouw te bieden heeft. Voor de luxere vakantieganger zijn er op onze camping luxe chalets en tiny beachhouses aanwezig. De safaritenten en de waardtenten maken familiecamping De Belten een camping met voor iedereen wat wils! Op ons vakantiepark in Overijssel met zwembad is er genoeg keuze, zodat het voor iedereen de perfecte vakantiebestemming kan zijn!

Onze kampeerplekken

  • Comfortplaats vanaf 100m²
  • Dagelijkse check-in/out
  • Huisdieren toegestaan op veld F en G
  • Mega snelle WiFi
  • Speeltoestellen op ieder veld

Kijk hier voor jouw perfecte kampeerplek

To do's op onze camping met binnenzwembad

Op onze camping met binnen- en buitenzwembad in Nederland is dat niet het enige wat er te beleven is. Familiecamping De Belten heeft namelijk nog veel meer gave faciliteiten te bieden. Spelen op het spectaculaire speelstrand, klauteren in de klautertuin, plezier maken met het animatieteam of heerlijk relaxen en genieten in de horeca of brasserie. Ook leent de omgeving van het prachtige Rheeze zich voor een heerlijke fietstocht of wandeling door het groene Vechtdal. Geen fiets mee? Huur je fiets bij familiecamping De Belten. Je verveelt je geen moment op en rond ons vakantiepark in Overijssel met zwembad

Veelgestelde vragen over onze camping in Nederland met binnenzwembad

🏊🏼‍♂️ OP WELKE CAMPING IN NEDERLAND IS ER EEN BINNEN- ÉN BUITENZWEMBAD?

Bij familiecamping De Belten is er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig. Heerlijk genieten van wat verkoeling tijdens de warme zomerdagen en alsnog kunnen zwemmen in de herfstvakantie. Familiecamping De Belten is dé perfecte camping met binnen- en buitenzwembad in Nederland!

 🏠 OP WELKE CAMPING MET BINNEN- EN BUITENZWEMBAD IS ER EEN RUIM AANBOD IN ACCOMMODATIES?

Op ons vakantiepark in Overijssel met zwembad is er een ruim aanbod aan kampeerplekken, tiny beachhouses, safaritenten, luxe chalets en de waardtenten. Voor elke familie dé perfecte vakantiebestemming, want ook jouw huisdier kan op speciaal daarvoor bestemde velden gewoon mee op vakantie.