Camping met animatie 2018-04-03T08:07:03+00:00

Camping met animatie

Op de gezelligste familiecamping van Overijssel is echt altijd wat te doen! Het gave animatieprogramma is speciaal samengesteld voor de campinggasten van De Belten. Gezellig meedoen dus!

Wat is nu een camping zonder kinderdisco? Voor de jongste kids begint de dag dan ook met de Beltenbeat. Na het dansen is het tijd om te knutselen. Maak snel kennis met Otto, Elle en Izzi! Zij gaan elke avond de camping rond om de kinderen op te halen voor een leuke theatershow.

Zaterdag is het instuifmiddag. Kinderen die net aangekomen zijn, kunnen kennis maken met het recreatieteam. Er zijn leuke spelletjes!

Het professionele animatieteam is gek op sporten, dus ook op vakantie kunnen de kinderen zich lekker uitleven! Voetbal, volleybal, tafeltennis, maar ook een obstakel run staan voor deze zomer op het programma. Zweten maar!

Het animatieprogramma van familiecamping De Belten is niet alleen leuk, maar ook uitdagend! Zeker voor tieners. Een Escape Room, suppen, hutten bouwen en lasergamen zijn enkele van de activiteiten. Heb jij zo’n tiener met een portie lef? Dan zit je op De Belten zeker goed!

Voor de jongeren ouder dan 12 jaar is er een apart Chilz programma. De activiteiten zijn speciaal gericht op de belevingswereld van jullie puber!

‘Als de kinderen zich vermaken, doen wij dat ook.’ Dat wordt vaak gezegd, maar familiecamping De Belten wil plezier bieden voor iedereen! Wat is er leuker dan met de hele familie in actie komen? Geef je op voor het gezellige familie toernooi! Of wat dacht je van een outdoor groepsactiviteit met je gezin?

Even wat tijd voor jezelf? Dat kan bij je tent of chalet, maar natuurlijk ook met vakantiegangers onder elkaar. Geef je op voor een proeverij of zoek de gezelligheid tijdens een spel in de bar. Speciaal voor volwassenen…