• Animatie voor alle leeftijden
 • Tijdens de vakanties
 • Speelstrand en indoor speeltuin

Camping met animatie in Nederland

Ben jij op zoek naar een camping met animatie waar activiteiten georganiseerd worden voor zowel jonge als oudere kinderen? Dan heb je de juiste camping gevonden! Bij familiecamping De Belten in Rheeze worden dagelijks tientallen bruisende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. Met de vele mogelijkheden die onze camping biedt kan ons animatieteam dit op een prachtige manier aanbieden. Ons animatieteam is aanwezig tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de zomervakantie en de weekenden van het juni arrangement. De kinderen zullen zich geen moment vervelen op onze camping met animatieteam in Nederland!

Bekijk direct ons aanbod
 

Camping en vakantiepark met animatie

Op onze animatie camping bij Hardenberg hoeft niemand zich te vervelen. Voor elke leeftijdscategorie worden er, verdeeld over de hele dag, activiteiten georganiseerd. Voor de allerkleinsten, tot 6 jaar, doen we bijvoorbeeld spelletjes in een kring en lezen we spannende en grappige verhaaltjes voor. De iets oudere kinderen, vanaf 7 jaar, doen gezellig mee aan activiteiten zoals een waterpolotoernooi, lasergame experience, slagbal en moonlight swimming. En voor kinderen ouder dan 13 jaar hebben we een apart Chilz programma. Van hutten bouwen en lasgergamen in het bos tot een spooktocht en pijl- en boogschieten. En aan 18-plussers hebben we ook gedacht. Elke dinsdag en donderdag bieden wij een workout, waar zij zich sportief kunnen uitleven. Op ons vakantiepark met animatie vermaken de kinderen zich niet alleen, maar ook de ouders! Doe mee aan een familietoernooi, een outdoor groepsactiviteit of bewonder de gave outdoor lasershow in de zomervakantie. Maar ook kanovaren, après-ski en een sprookjesshow behoren tot de mogelijkheden. 

 
  Tot 6 jaar

  Spelletjes en verhaaltjes

  7 - 13 jaar

  Waterpolotoernooi, lasergame experience, slagbal en moonlight swimming

  Vanaf 13 jaar

  Chilz programma met o.a. hutten bouwen, lasergamen, spooktocht en pijl- en boogschieten

  Vanaf 18 jaar

  Workout elke dinsdag en donderdag op De Buitenlocatie

 
Bekijk het animatieprogramma
 

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten

To do's tijdens je vakantie

Ons doel is dat ieder gezin plezier beleeft bij familiecamping De Belten. Daarom organiseren wij activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën, zodat het leeftijdsverschil onderling niet te groot wordt. En zijn de weersomstandigheden minder? Dan wordt er een vervangende binnenactiviteit verzorgd. Met goed of slecht weer, dankzij de animatie op onze camping vermaken de kinderen zich eindeloos! Maar ons vakantiepark met animatie heeft nog veel meer te bieden. Of je nu houdt van zwemmen, spelen, vissen, roeien, dansen, sporten, lekker eten of gewoon chillen; op familiecamping De Belten is voor iedereen wat te doen.

Naast de faciliteiten op de camping kun je ook genieten van de directe omgeving. Onze camping is gelegen in het Overijsselse Rheeze, wat dicht bij Hardenberg ligt - een gezellig stadje waar je lekker kunt winkelen of een terrasje kunt pakken. Je kunt zwemmen in recreatieplas de Oldemeijer, wat op loopafstand ligt van de camping. Naar Attractiepark Slagharen is het een kwartiertje rijden vanaf de camping en voor het prachtige dierenpark Wildlands Adventure Zoo rijd je slechts 33 km. Ben jij klaar voor een groots avontuur op ons vakantiepark met animatie in Nederland? Wij verwelkomen je graag!

Boek je verblijf op onze camping met animatie
 

Veelgestelde vragen over een camping met animatieteam in Nederland

Welke camping of vakantiepark biedt animatie voor jong en oud?

Bij 5-sterren camping De Belten is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud! Er zijn meerdere leeftijdscategorieën zodat elk kind zich kan aansluiten en mee kan doen aan de leukste activiteiten van het animatieteam. En als het slecht weer is, dan verplaatsen we gewoon naar binnen!

Welke activiteiten worden er aangeboden op deze camping met animatie in Overijssel?

Tijdens de schoolvakanties en arrangementen wordt er een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd. Van spelletjes spelen, lasergamen en slagballen tot hutten bouwen, spooktochten organiseren en boogschieten. Voor elke leeftijd is er animatie op de camping. 

Boek jouw verblijf