Camping Hardenberg

Camping Hardenberg

9beoordeling op

Wie houdt van kamperen, de natuur en het buitenleven, moet echt eens op een camping gaan staan in Hardenberg. Hardenberg is namelijk de ‘buitenspeel-gemeente’ van Overijssel. Het is een prachtige bosrijke omgeving in het groene Vechtdal. U kunt er urenlang wandelen, fietsen, kanoën op de Vecht of lekker vissen aan de kant van de Vecht. En als u er met het gezin vakantie gaat vieren is De Belten de betere camping in gemeente Hardenberg. Op deze camping in het Middeleeuwse dorpje Rheeze weet u zeker dat het hele gezin zich uitstekend vermaakt. Of het nu mooi weer is of minder weer, camping De belten in Hardenberg beschikt over professionele animatieteams, voldoende horeca en zeer uitgebreide faciliteiten om het jong en oud naar de zin te maken. Bovendien is deze camping in Hardenberg een mooi vertrekpunt om uitstapjes te maken naar plaatsen als bijvoorbeeld Ommen, Dalfsen, Zwolle.


Camping in Hardenberg met zwembad

In de zomer is een zwembad op een familiecamping een absolute must. Daarom biedt camping De Belten in Hardenberg zowel binnen als buiten volop zwemgelegenheid. Voor de kinderen is er de subtropische Aqua jungle. In dit overdekte zwembad kunnen zij zich veilig vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Ook is er voor de kleinsten een klein, verwarmd zwembad buiten. Het grote verwarmde zwembad buiten is er voor iedereen die baantjes wil trekken, zich relaxed wil laten meedrijven met de stroming of lekker wil ontspannen op de bubbelbank.

Schitterende vakantie op de camping in Hardenberg

Een zwembad is belangrijk. Maar een vakantie is pas écht geslaagd als alles wat je wenst aanwezig is. En camping De Belten in Hardenberg kan heel veel beloven! Voor wie rust zoekt is er de bosrijke omgeving en voor hengelaars een enorme visvijver. Wie actie wil kan fietsen en skelters huren, voetballen, tennissen op de sportvelden, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballen gooien in de overdekte ballenbak en nog veel en veel meer. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, camping De Belten in Hardenberg biedt alles om uw gezin een schitterende vakantie te garanderen.

Kamperen in Hardenberg

Naast gezellige accommodaties, bieden wij ook ruime kampeerplekken. We hebben nu een prachtige kampeer kortingsactie. Boek nu en ontvang 20% vroegboekkorting op uw boeking. De korting is alleen geldig op kampeerplaatsen en wordt automatisch verrekend tijdens het boeken. Deze actie geldt de hele zomervakantie, dus ook in de bouwvak. Kom gezellig, maar vooral voordelig kamperen op de leukste familiecamping van Nederland.

Zoek & boek!

9beoordeling op