Familiecamping De Belten
Gezelligste familiecamping van Overijssel

De Beltenlodge + hottub | 6 personen

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

  • Toplocatie met zicht op het speelstrand | royale woonkamer | ruime keuken met 4-pits gasfornuis | badkamer met toilet en stortdouche | 2 aparte slaapkamers en 1 ruime bedstee | parkeerplaats naast de accommodatie | 6 persoons hot tub |
 

Omschrijving

Vakantie vieren in een De Beltenlodge met hottub! Relaxen in de heerlijke hottub met een drankje en geniet van het uitzicht op het speelstrand! We hebben 4 lodges naast elkaar staan, maar deze is de enige met een 6 persoons hottub; een echte aanrader is om met familie en/of vrienden te genieten van een lang familie / vriendenweekend!

Je moet een hottub zelf warm stoken, door een paar uur van tevoren een vuurtje te maken. Je ontvangt een zak hout en een gebruiksaanwijzing van ons. Dit is al leuk en onderdeel van de fun.🔥Het knapperende vuurtje, het moment waarop de hottub op temperatuur is… genieten! Eenmaal lekker warm, dan is het tijd om écht te gaan relaxen! Ben je op een gezinsvakantie dan geniet je samen met de kinderen. Maak het eens extra bijzonder door de kinderen lang op te laten blijven en samen in het donker vanuit de hottub naar de sterren te staren. ✨

Deze ruime lodge biedt plaats voor maximaal 6 personen. Van onze 4 lodges bieden wij er 1 aan met een hottub voor 6 personen en dat is deze! Heerlijke chillen met een drankje met een prachtig uitzicht op het speelstrand, wie wil dat nou niet! Je hebt de beschikking over een ruime keuken met vaatwasser en badkamer met stortdouche. Er zijn twee slaapkamers en een ruime bedstee voor twee personen. Het terras is overdekt en beschikt over loungemeubilair. Naast gratis wifi verbinding is de lodge voorzien van een Smart TV met signaal van Canal Digitaal. Bij minder goed weer kan je inloggen op Netflix / Videoland en je favo series bingen! ;-)

Goed om te weten: het is en blijft natuurlijk een tent! Mocht het koud zijn kleed je dan extra warm aan en indien gewenst kan je een extra kacheltje huren bij de receptie.

De bedden in het filmpje zijn opgemaakt door Sanne en Minou. Het is goed om te weten dat deze niet standaard zijn opgemaakt bij aankomst. Wil je gebruik maken van onze beddenopmaak service?  Selecteer de gewenste service in stap 2 van je boeking of je reserveer deze later via De Belten app. Zo, dat wordt gelijk genieten, zonder zorgen. Laat die vakantie maar beginnen!

*Details en prijzen van de extra services komen voorbij tijdens het boeken.